NORMADERM
СИРОВАТКА-ПІЛІНГДЛЯ КОРЕКЦІЇ НЕДОЛІКІВ ЖИРНОЇ ТА ПРОБЛЕМНОЇ ШКІРИ ОБЛИЧЧЯ

Тип засобу   Сироватки для обличчя

ОПИС ПРОДУКТУ

  • Від підліткового віку до дорослого, стрес у поєднанні з внутрішніми та зовнішніми факторами посилює прояви недоліків та впливає на якість шкіри. ​
  • Vichy пропонує рішення для проблемної шкіри з високою, клінічно підтвердженою ефективністю. Сироватка-пілінг Нормадерм містить комплекс 5% саліцилової і гліколевої кислот, що був спеціально розроблений фахівцями бренду для корекції недоліків шкіри починаючи з їх перших проявів і завершуючи рубцями постакне. Саліцилова кислота забезпечує відлущення, а гліколева стимулює оновлення епідермісу шкіри, робить її м’якшою, покращує текстуру та вирівнює тон.
  • Сироватка-пілінг від Нормадерм гіпоалергенна, некомедогенна та підходить для чутливої шкіри.

ПЕРЕВАГИ

Сироватка-пілінг від Нормадерм корегує прояви трьох станів недосконалостей шкіри:
  • Сліди після висипань (постакне)
  • Прояви чорних точок на шкірі обличчя
  • Візуально широкі пори

Текстура


Легка, нежирна текстура сироватки швидко поглинається шкірою.

АКТИВНІ ІНГРЕДІЄНТИ


Сироватка-пілінг Нормадерм містить комплекс 5% саліцилової і гліколевої кислот, для корекції недоліків шкіри починаючи з їх перших проявів і завершуючи рубцями постакне.
Цей концентрований та збалансований засіб містить комплекс 5% саліцилової і гліколевої кислот, а також пробіотичні фракції, які регенерують та зміцнюють захисний бар'єр шкіри. Саме завдяки синергії активних інгредієнтів ваша шкіра обличчя буде вигдядати відновленною.

КЛІНІЧНІ ДОСЛІДЖЕННЯ


• максимальний результат до -52% запальних елементів(1)
• максимальний результат до -27% чорних цяток(2)
• максимальний результат до -57% кількість себуму(2)​​​​​​​
• максимальний результат до -66% менше cлідів почервонінь постакне(2)


(1)Клінічне дослідження, середній результат зменшення частоти появи висипань 14 жінок, 42 дні використання
(2)Клінічне дослідження, після 42 днів використання, 53 жінки

Склад

    AQUA / WATER - ALCOHOL DENAT. - HYDROXYETHYLPIPERAZINE ETHANE SULFONIC ACID - GLYCOLIC ACID - GLYCERIN - PROPANEDIOL - SODIUM HYDROXIDE - PEG/PPG/POLYBUTYLENE GLYCOL-8/5/3 GLYCERIN - SALICYLIC ACID - SODIUM POLYACRYLATE - ADENOSINE - AMMONIUM POLYACRYLOYLDIMETHYL TAURATE - ASCORBYL GLUCOSIDE - VITREOSCILLA FERMENT - TRISODIUM ETHYLENEDIAMINE DISUCCINATE - XANTHAN GUM - PANTHENOL - MENTHOL

КОРЕКЦІЯ НЕДОЛІКІВ

ЖИРНОЇ ТА ПРОБЛЕМНОЇ ШКІРИ ОБЛИЧЧЯ

-52%

ВИСИПАННЯ
МАКСИМАЛЬНИЙ РЕЗУЛЬТАТ ДО(1)

-27%

ЧОРНІ ЦЯТКИ
МАКСИМАЛЬНИЙ РЕЗУЛЬТАТ ДО(2)

-57%

СЕБУМ
МАКСИМАЛЬНИЙ РЕЗУЛЬТАТ ДО(2)

-66%

ПОСТАКНЕ
МАКСИМАЛЬНИЙ РЕЗУЛЬТАТ ДО(2)

ЯК ГОРМОНИ ВПЛИВАЮТЬ НА ШКІРУ?

Гормони — це основні тригери акне, зокрема під час двох принципово важливих періодів: статевого дозрівання та менструації. Коливання статевих гормонів мають безпосередній вплив на роботу сальних залоз. Вони починають надмірно продукувати себум, що призводить до розвитку вугрового висипу. Це і є головною причиною того, що так багато людей стикаються з акне, для боротьби з яким надважливо зменшити надлишкове виділення себуму і м'яко відлущити шкіру, щоб видалити відмерлі частинки.

Активні інгредієнти, рекомендовані дерматологами для відлущування шкіри та зменшення надмірного утворення себуму, — це AHA (альфа-гідроксикислоти), BHA (бета-гідроксикислоти) та саркозинова кислота.

Усі засоби Vichy для терапії висипань на шкірі містять саліцилову кислоту (BHA) для швидкого досягнення результату

Frédérique Labatut

ДИРЕКТОР ЛАБОРАТОРІЇ
VICHY

КОМПЛЕКС КИСЛОТ
5% [AHA] + [BHA]

САЛІЦИЛОВА КИСЛОТА
Цей активний інгредієнт є бета-гідроксікислотою [BHA].
Бета-гідроксікислоти діють на поверхні шкіри і глибоко всередині пор, завдяки своїй жиророзчинній структурі. Саліцилова кислота проникає до пор, щоб очистити їх, прибирає чорні цятки і запобігає появі нових висипок. Вона також має заспокійливі властивості і протидіє запаленню шкіри.

ГЛІКОЛЕВА КИСЛОТА
Цей активний інгредієнт є альфа-гідроксікислотою [AHA]. Це сімейство дерматологічних кислот відлущує шкіру на поверхні і прискорює оновлення шкіри, щоб зменшити кількість плям і слідів постакне.

ІНГРЕДІЄНТИ ДЕРМАТОЛОГІЧНОГО РІВНЯ

НЕКОМЕДОГЕННА
ГІПОАЛЕРГЕННА

ПРОТЕСТОВАНА НА ЧУТЛИВІЙ ШКІРІ

СПОСІБ ЗАСТОСУВАННЯ:

Акуратно стисніть середню частину аплікатора, щоб видавити кілька крапель на подушечки пальців. 

Рекомендуємо наносити сироватку на суху очищенну шкіру один раз на день ввечорі за 10-15 хвилин до використання основного догляду, уникаючи шкіри навколо очей.

Також рекомендуємо використовувати засоби з мінімільним фактором захисту від сонця SPF 20, тому що у складі сиворотки присутні кислоти.